Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Én-dagstur med ulveflokken
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Én-dagstur med ulveflokken

1. Feb 2009 17:58, N. Green

Logbogen BERETNINGER FRA LIVET I UNIFORMEN
Lørdag d. 31. januar 2009, Vanløse

 

I går havde Skt. Jørgens Flok et én-dags arrangement, hvor vi både var på tur og fik lavet noget hjemme i spejderlokalet.

Vi mødtes kl. 9 og med bussen i Zoologisk Have, hvor vi brugte ca. 3 timer på at kigge dyr og få en lille servering over i børne-zoo.

 

 

 

Hjemme ventede en gæsteleder med suppe og flute og efter lidt leg i pausen gik vi i gang med at forbede vores maskefest om nogle uger. Der blev i hold lavet gipsmasker og fastelavnsboller.

Materialer til gipsmaskerne: Gipsforbinding købt på Apoteket, vand, sugerør, køkkefilm, vaseline og nogle viskestykker.

Udfordringen når der skal laves gipsmasker er at folk skal have dækket ansigtet til og trække vejret gennem sugerør. Det er ikke alle der kan holde til det og det er vigtigt at den der får lavet en gipsmaske kan have tillid til at dman er opmærksom på hvordan personen har det hele tiden. Det er godt at tale beroligende til den man laver maske på. Det fangede nogle af spejderne hurtigt og særlig en af drengene imponerede mig med sin evne til at opmuntre og rose, da han hjalp mig med at lave maske på en af de andre.

Det fungerede rigtig godt med at ligge køkkenfilm over ansigtet (der skal laves huller ved næsen og munden). Det gjorde det nemt at tage maskerne af.

  

Maskerne Eftermiddagen fløj afsted og vi sluttede af med at spise en fastelavnsbolle hver, mens vi planlagde maskebal.

Fed dag ... og spejderne var så glade ved samværet at de ikke ville hjem, da forældrene kom og hentede dem.

  

 

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv