Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Årsmøde i Billund
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Årsmøde i Billund

30. Apr 2006 09:18, N. Green

Fra fredag kl. 16 til lørdag kl. ca. 21.30
Har denne weekend brugt lidt over et døgnstid til MBUs årsmøde.

Et godt døgn, men hårdt da der var flere ting undertegnede stod for. Det er også langt at køre fra Billund til København efter en god aftensmad, når man har siddet i møde det meste af dagen.

Vejret bød på både sol, hagl og regn.Vi ankom bl.a. til en flot regnbue fredag aften.

Regnbue ved Billund ca. kl. 19.30 d. 28. april 2006

Fredagens andagt
Jeg stod for andagten fredag aften. I den forbindelse brugte jeg et musiknummer fra Viggo Klausens cd "51". Det var vist til glæde for flere.

Desværre var jeg nød til at bruge en kopieret udgave, hvilket jeg bestemt ikke er ynder af. Det er vigtigt at støtte kunstnerne. Man kan bestille CD'en på hjemmeside, hvilket jeg også havde forsøgt, men den er øjeblikket udsolgt. Dog kan man blive skrevet op og blive kontaktet når CD'en evt. påny bliver lavet. Så bliv endelig skrevet op, hvis du kunne tænke dig CD'en. (Håber denne reklame kan bøde for min lille "ugerning").

Ballonbedestund
Lørdag formiddag var der spejdernes medarbejdermøde. Det var meget tyndt besøgt - det nuværende spejderråd, det kommende medlem og to andre deltagere. Men sådan er åbenbart nogle år.

Vi havde nu et hyggeligt og noget uformelt møde. Vi sluttede mødet med at bede - jeg har aldrig grinet så meget i en bedestund - og det var helt okay.

Formen var for at inspirere til hvordan man kan vælge at bede sammen med børn. Bedeemnerne var lagt ind i balloner som vi så spillede med. Når der blev sagt stop, så tog vi alle den ballon vi stod med og på omgang blev ballonen sprængt, emnet fundet frem og man bad kort for det der stod på sedlen.
Efter en sådan bedestund ser det sådan ud:

Ballonbedestund

- o O o -

Se en lidt større udgave af billedet med regnbuen her.

Se iøvrigt billedet af den lidt spøjse indpakning som var om den forrige spejderrådsformands noget forsinkede "tak-for-indsatsen-gave" fra BUS.

 

Links til dette indlæg

  1. http://www.google.com/search?client=firefox-a&rls=org.moz... ( 1. May 2007)

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv

Relaterede