Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Der knokles ...
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Der knokles ...

10. Jan 2009 18:20, N. Green

... ved skrivebordet ...

2009 begynder altid hektisk. I hvertfald når man er med spejderrådet og står for det årlige ledertræf. Året begynder nemlig med MS-ledertræf og der er altid en del af holde styr på og få plads.

Motivationen er i top. Vi har rekord mange tilmeldte, så der er mange at skuffe, hvis programmet og ikke mindst indholdet ikke holder. Så der bliver hængt og knoklet for at alt er på plads.

Det kræver så at jeg denne weekend bruger meget tid ved PC'en og en tur i Silvan har det også krævet. 6 meter stålkæde, en brandmandshage og 5 meter bagagerem, der kan klare 230 kg. belastning. Der er bestilt en stor rulle sisal og mandag skal jeg se om min lokale spejdergruppe kan hjælpe med tykkere reb og redningsreb.
Jeg skal også have fundet nogle små klokker, mens en del af de andre ting jeg skal bruge er købt eller i forvejen haves.

For at hele fredagen ikke skal bruges på at pakke, så begynder jeg allerede nu at samle de ting, der skal bruges i en stor vasketøjskurv. Så er der samling på det.

Lige nu er det lidt presset. Jeg er nået til det punkt hvor der er overblik, men også en del løse ender. Jeg glæder mig til at de er bundet sammen og jeg hen på ugen bare skal se frem til weekendens afvikling ... og det er det sjoveste. At være sammen med de andre ledere fra hele landet. Møde nogle nye, se de unge, der er med på PL-sporet og nyde at nu skal der knokles fysisk og noget af tiden i den fri natur.

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv