Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Frivilligt arbejde -> kompetencer
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Frivilligt arbejde -> kompetencer

10. Sep 2007 22:32, N. Green

Forskellige nyhedsmedier omtaler Dansk Ungdoms Fællesråds (DUF) undersøgelse, der viser at næsten 80 % af danske erhvervsledere har været aktive i foreningslivet og vægter dette i ansættelsen af nye folk.

I denne tid hvor jeg selv er jobsøgende og har en anseelig mængde af frivilligt arbejde på mit CV, så har det slået mig hvor dårlige vi som foreningsliv er til at dokumentere dette.

Vi er ikke så gode til at at lave beviser for gennemførte lederkurser, anbefalinger af folk efter deres deltagelse på en sommerlejr eller når de i en årrække har varetaget en lederfunktion i foreningsarbejdet.

Hvis vi blev bedre til det, så vil det måske også være nemmere at skrive tingene på CV'et fordi det rent faktisk kan dokumenteres.

Det må jeg gøre noget ved fremover! 

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv