Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Hold trit og retning i al slags vejr
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Hold trit og retning i al slags vejr

12. Jun 2009 05:29, N. Green

Desværre falder to gode spejderarrangementer sammen i denne uge.

Efter en pause på flere år genoptages "Idrætsnatten" i Vanløse . Der skal min lokale spejdergruppe deltage.

Samme weeekend er der også spejderrådsmøde i Odense - som kræver min deltagelse.

Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg er splittet og gerne havde været hjemme til at deltage på "Idrætsnatten", hvor gruppen har lavet spejdertivoli i baghaven og ude på Jernbane Allé byder på lækkerier over bål og pionerede stylter.

Spejdertivoliet er meget ambitiøst. Karrussel, labyrint, hængesofa og forhindringsbane. Samtidig er der blevet pioneret en hævet bålplads og et køkkenbord, som skal bæres fra haven, der har udgang til Bogholder Allé op til Jernbane Allé, når gaden er blevet lukket for trafik.

Jeg var nede i vores lokaler her til aften for at få stillet en udstilling op - så har jeg da bidraget med noget til vores lokale arrangement.
Mens jeg stod i tørvejr i kirkens menighedssal og klippeklistrede billeder og tekster, så knoklede de store spejdere og en del af lederne med at bygge tivoli. De begyndte i mandags, byggede videre onsdag aften og var stadig i gang. Her til aften regnede det konstant. Hele tiden uden afbrud.

Desværre tog udstillingsarbejdet en rum tid, så jeg kom ikke ud og give en hånd med. Og jeg synes bare vores spejdere og ledere er så seje fordi de stædigt knoklede på, mens der faldt mindst 9 mm regn. Det var mørkt da de sidste tre spejderdrenge pakkede sammen og tog hjem.

Jeg håber de bliver belønnet med tørvejr. Siden er regnen fortsat og vi har nu haft konstant regn i mere end 12 timer. Regnmåleren fortæller at der er faldet mm siden det begyndte i går.

Ude på Jernbane Allé skal der laves snobrød, popcorn, pandekager, frugtmix og kartoffelchips. Så der bliver rig mulighed for at gæsterne kan prøve glæden ved at lave lækkerier over bål.

Når arrangementet slutter, så holdes der Nat-gudstjeneste med lys og musik.

Ja, der er ikke tvivl om at jeg kommer til at have min tanker et andet sted, når jeg sidder med spejderrådet i Odense og holder møde.

 

Kommentarer

  1. Cheap Oakley Sunglasses
    17. Nov 2012 08:59
    1

    The one suffering God's hatred and mere vengeance, inflictions that have no pity or kindness in them; the other, the fruit of his mercy and love, and infinitely kind intention: the one attended with

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv