Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Jeg skal tænke på sommeren ...
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Jeg skal tænke på sommeren ...

2. Nov 2007 16:14, N. Green

Der er sørme lige lovlig langt mellem indlæggene på spejderbloggen og det er hverken fordi der ikke er ting at skrive om eller at der ikke sker noget spejderi i mit liv for tiden.

Om ikke hverdag så flere gange om ugen har jeg fat i det på skrivebordet.

I morgen skal jeg mødes med min medlejrchef og det ene stabsmedlem, som kan komme til lejrplanlægning.

Der har desværre været nogle afbud til planlægningsmødet, men det lader vi os ikke slå ud af. De andre hænger bare på så godt de kan.

Men det er altså allerede nu at vi tænker på sommerens floklejr. I september fik jeg booket Arresøcenteret som er et af KFUMs spejdercentre. Det er første gang i mange år at vi skal holde landslejr på Sjælland.

I det jydske er der nogle forældre der er lidt bekymrede. De har jo været vant til at børne ikke var mere end maksimum et par timers kørsel væk og hvis en bro skulle krydses var det Lillebæltsbroen.
Deres bekymring møder dog ikke den helt store forståelse på Sjælland, hvor man gennem mange år har taget børnene den lange vej.

Og det går jo også nok. Selvfølgelig gør dét det.

Så i morgen tidlig ringe vækkeuret tidligt på trods af at det er lørdag og så bliver bilen fyldt med nogle flere ledere, der skal med til Odense og lejrplanlægning. Det bliver helt i orden.

Så må jeg jo huske at skrive endnu et indlæg på spejderbloggen når jeg er returneret. Go' weekend til spejderfolket ... og selvfølgelig de få andre der måtte læse dette indlæg.

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv