Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Kristi himmelfarts brunch og gudstjenste
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Kristi himmelfarts brunch og gudstjenste

17. May 2007 22:14, N. Green

Mad på fad i form af frugt og grønt.

Jeg skrev et indlæg om hvorfor og hvad vi putter hovedet (og maven) når vi er sammen i spejderregi.

I dag havde Skt. Jørgens Gruppe inviteret forældre og venner til brunch og gudstjeneste. De holder deres sommerlejr allerede nu i Kristi himmelfarts"ferien".

Brunchen bestod af æg, bacon og pandekager - alt sammen lavet over bål.
Til det var der brød og en mængde forskellige frugt og grønsager skåret ud i mundrette stykker. Lækkert og indbydende. Det var et fornuftigt måltid.

På Sjælland har det regnet heftigt det meste af natten og også det meste af dagen. Så folk vidste inden de tog på besøg at der skulle regntøj og gummistøvler til.
Trods det meget våde vejr fik vi nogle gode timer ved Egemosecenteret.

Våde egeblade

Og mens jeg sidder i en halvsen aften time, hjemme i det tørre kælder kontor, og skriver det blad i "logbogen", så kan jeg stadig lugte bålrøgen i mit hår. Bålene blev trods regnen også samlingspunkter - der var varme.

Arrangementet sluttede af med en gudstjeneste arrangeret af de forskellige aldersgrupper i spejdergruppen. Pavillionerne blev et foretrukkent sted og de fleste stod op. Men det blev gudstjenesten ikke dårligere af.


Kirke og menighed kan se forskelligt ud. Også sådan her.

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv