Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Spejderlir
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Spejderlir

25. Apr 2008 23:32, N. Green

Det er lidt pinligt at spejderbloggen passerer d. 23. april – Skt. Georges dag – uden et eneste indlæg. Så jeg må råde bod på det ved at skrive et indlæg om den pakke fra England med forskelligt uniformslir, som jeg modtog i dag.

  

Mærker, tørklæder og en t-shirt.

Sjove spejdertørklæder med hhv. elefanter i kanten og ko-pletter. (Det ene må bare på i morgen hvor uniformen skal luftes til MBUs årsmøde i Grindsted ... ).

   

T-shirt med teksten "Scout (1907-2007) " på forsiden og teksten "and proud" på bagsiden. Den kommer nok også på til Årsmødet. Så må jeg have uniformen af lidt.

Og så købte jeg en nogle stofmærker til uniform, spejderrygsækken og måske til swapping.

"Scout and proud" stofmærkerne kostede ca. 35 kr. for 5 (i hver sin farve). Altså 7 kr. stykket – måske en idé til præmier eller lign.?! 

Og ja ... man skal vist være mere end almindelig spejder for at synes det er fedt.

Det hele er fundet og købt hos One Stop Scouting, som leverede det på 3-4 dage.

- o 0 o -

Hvis du genkender Facebook-logoet på nederste billede, så følger der et indlæg en af de nærmeste dage som fortæller hvad det er for noget. 

 

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv