Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Spejderlivet udvides
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Spejderlivet udvides

14. Oct 2008 00:02, N. Green

Medio oktober 2008

Gennem mit spejderliv har jeg over årene haft mange forskellige funktioner og roller.

De seneste år har fokus været på landsarbejdet og rådsarbejdet i Missionsforbundets Spejdere.

Det holder jeg fast i, men jeg har vovet mig tilbage til det lokale spejderarbejde og skal efter denne efterårsferie begynde som leder i ulveflokken igen.

Og jeg glæder mig til at skulle have med børnene at gøre igen. De seneste år har jeg arbejdet med de voksne i spejderarbejdet - lederne. Og så en uge hvert andet år har jeg været på floklejr og haft noget med børnene at gøre for en stund.

Jeg glæder mig til at have fat i praksis igen og de udfordringer det giver. Der har også været praksis i arbejdet med de voksne i MS, men der er også meget teori i forhold til hvordan man driver det lokale arbejde og arbejder med børnene og det er i forhold til det at jeg glæder mig til den rette balance mellem teori og praksis.

For mig er det at være aktiv i spejderarbejdet også en måde at give tilbage på. Jeg har selv fået meget gennem spejderarbejdet og hvis jeg kan give lidt af det til nogle nye børn, så er det hele arbejdet værd.

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv