Smartlog v3 » Fra en spejders notesblog » Weekend i lederarbejdets tegn
Opret egen blog | Næste blog »

Fra en spejders notesblog

"Prøv at lege dig gennem livets skole"

Weekend i lederarbejdets tegn

10. Nov 2008 23:34, N. Green

Logbogen BERETNINGER FRA LIVET I UNIFORMEN
Weekenden d. 8.-9. november 2008, Vanløse

  

Denne weekend var det spejderlivet der blev dyrket og familien måtte passe sig selv lidt.
Hele lørdagen blev brugt på en lederdag i min lokale spejdergruppe. Det var ikke så meget praktisk spejderliv, men der var mange gode samtaler og udveksling af synspunkter og tanker. Det er også nødvendigt i en ledergruppe og jeg gik selv hjem med en følelsen af at have brugt tiden rigtig godt og at vi havde fået udviklet lederfællesskabet gennem dagen.

Lederdagen blev rundet af med hyggeligt samvær privat med god mad og spil.

Søndagen begyndte tidligt, da to af os fra spejderrådet skulle nå at have et møde med spejderkonsulenten (der skriver om besøget i Vanløse her) og efter at have deltaget i gudstjenesten, så holdt vi to spejderrødder yderligere møde da detaljerne til ledertræffet i januar 2009 skulle helt på plads.

Tilbage står jeg med overvejelser omkring den workshop jeg skal stå for: Skal det være en workshop i at blive bedre til at fortælle og dramatisere fortællinger eller skal det være en workshop der beskæftiger sig mere generelt med mundtlig formidling?

Jeg skal have besluttet mig inden invitation bliver helt færdig.

Efter et ulve møde mandag, så vil resten af ugen byde på spejderliv ved skrivebordet. Der skal laves invitation og dagsorden, som skal printes og sendes ud til grupperne.

Med min genindtræden i Skt. Jørgens gruppe og flokarbejdet, så har jeg selvfølgelig også påtaget mig nogle planlægningsopgaver og der bliver lidt at forberede, så uniformslommerne kan indeholde lege, andagter og andet godt at tage frem til de kommende møder.

  

Så masser af spejderliv i dagene der er gået og masser af spejderliv i dagene der kommer. Der bliver ikke tid til at kede sig i fritiden. Det er helt sikkert.

Et BP citat

"Læg mærke til, at der er en meget vigtig form for høflighed, som alt for ofte bliver glemt, men som en rigtig spejder aldrig glemmer, og det er at takke for alt, hvad du modtager. En gave er ikke din, før du har sagt tak for den!"
Baden-Powells spejderbog (Scouting for boys), Det Danske Spejderkorps 1954.

Nyttigt læsestof

Er du spejder og blogger?

Måske ikke kun om spejder, men dog lidt – så send mig et link til din blog. Mailadressen står oppe under profilbilledet.

Søg på spejderbloggen


Lidt af hvert

Tags

Arkiv